domingo, 27 de septiembre de 2020

BENVINGUTS AL NOU CURS

 BENVINGUDES FAMILIES!!

HEM COMENÇAT UN NOU CURS.... NOU EN MOLTS DE SENTITS!!!  ELS NENS I NENES HAN CANVIAT DE COMPANYS, DE MESTRA I, ELS DE PRIMER, TAMBÉ D'ETAPA.

AQUESTES SETMANES JA ENS HEM POSSAT EN MARXA, ESTAM ESCALFANT MOTORS PER APRENDRE I PASSAR-HO TOT LO BE QUE POGUEM AMB LES LIMITACIONS QUE JA SABEM, PERÒ HO ESTAM ACONSEGUINT!!

FELICITO ALS VOSTRES NENS I NENES PER LA CAPACITAT D'ADAPTACIÓ QUE TENEN A AQUESTA SITUACIÓ, ACCEPTEN I RESPECTEN TOTES LES NOVETATS. ENTRE ELS DE PRIMER I SEGON ESTAN FENT UN BON EQUIP.... JA SON AMICS I AMIGUES. ESTIC MOLT I MOLT CONTENTA AMB TOTS. HO ESTAN FENT SÚPER BE.

Els primers dies varem fer un mural de presentació i motivació "Junts arribarem molt lluny". Cada nen va pintar dos peus, en un havien d'escriure el seu nom i en l'altre havien de dibuixar/escriure els seus gustos: menjar, color, esport i animal favorits i els seus anys. Amb aquests peus ens varem conèixer una mica i entre ells miraven qui tenia els seus mateixos gustos. Les fotos les varem fer en dos segons... que estavem molt junts.



Hem rebut la tardor amb una manualitat/experiment amb els colors de la tardor. Varem emprar: guix pel cel (claret i suau), ceres per el tronc i enterra i témperes per a les fulles. Amb cotó, pinça i colors (marró, verd, taronja i vermell) varen fer les fulles dels arbres. Han quedat tots diferents i preciosos, ja que els colors quan es mesclen canvien.







                      Així han quedat les nostres obres d'art... us agraden?? a naltros molt



                LA SETMANA QUE VE US MOSTRO MES COSETES.... QUE TINGUEU I I TINGUEM                 TOTS UNA BONA SETMANA

                UNA ABRAÇADA

                ESTHER...

No hay comentarios:

Publicar un comentario