jueves, 22 de octubre de 2020

EXPERIMENT Nº2 LLUM DE LAVA

 Hola famílies. Avui us ensenyo l'experiment que hem fet avui. Ahir, per a que els nens estiguessin intrigats i emocionats, varem veure el material que necessitàvem per a fer una LLUM (lámpara) DE LAVA.

Hem seguit les instruccions, però hem tengut problemes... no ens sortia be!! ho hem intentat varies vegades canviant mescles, proporcions... però no. Com teníem varis mescles fetes hem aprofitat per experimentar el barrejar colors (així hem après més coses): el blau amb el groc fa verd, etc. Ens ha agradat molt veure aquestes mescles de colors... 

Com ens hem quedat intranquils perque no conseguíem fer be el nostre experiment, hem buscat més informació a internet per averiguat on podia estar l'errada. Finalment HO HEM ACONSEGUIT!!ha estat molt emocionant!!! Demanau-lis als vostres fills quina era l'errada que feiem. 

Hem aprofitat per fer una reflexió sobre la feina dels científics i investigadors, quina paciència que tenen! A més també hem fet la reflexió de que no tota la informació que trovam a internet és real o bona, que s'ha de comprovar. 

Així d'emocionats ens preparavem:




Alguns nens ho volen fer a casa, així que aquí teniu les instruccions


https://youtu.be/08ewV6BQHtI

Així que avui hem fet de científics amb els nostres assaigs-errors... ens ho hem passat SUPER BE!!

fins la pròxima,

Esther
















No hay comentarios:

Publicar un comentario