martes, 8 de diciembre de 2020

UN CALENDARI D ADVENT DIFERENT: ELS REPTES



Hola families:
 Entram al mes de desembre, un mes tan especial pels nens i nenes, i, com no pot ser d una altra manera, ho fem amb un CALENDARI 
D'ADVENT. Però aquest calendari és especial: un repte (reto) per a cada dia.... els aconseguirem tots?? Segur que si!!
El nostre calendari és un arbre fet amb sobres on dins cada un hi ha una nota. Cada matí un nen a sorteig és l encarregat de llegir la nota, explicar el repte i controlar que es faci bé. Despres, nomes a ell li tocarà una xocolatina. Aquí us explico alguns dels q hem fet aquesta setmana:

1. Fer una postal solidària.  (Participem en un Projecte de Felicitacions Solidàries de l Ajuntament d Eivissa per donar suport i ànim a persones que no estan passant un bon moment: hospitalitzats, residències etc). Fem un dibuix i una felicitació. També reflexionem dels moments tant difícils que està passant tanta gent i la sort que tenim naltros. Parlem també de què és la solidaritat. 

Ho han fet súper bé!

2. Un altre repte era entre tots formar un cor (per fer cohesio de grup). Mirau que guapus: 



3. Escriure un desig. Sembla ràpid i fàcil però ens va donar molta feina i molt engrescadora. Desprès de fer una "pluja de idees" (llistat amb tot el que pensavem entre tots) i fer una bona conversa, cada nen/a havia d'escriure de manera creativa el desig que ell volgués. Han quedat tant colorits!! amb ells tenim preparada una sorpresa.




4. Dibuix cooperatiu: per entendre que moltes vegades fer les coses entre tots és molt enriquidor, i que formam un equip, hem fet una decoració entre tots. Cada nen tenia una part d'un dibuix que de vegades no estaba complet. Hem donat pautes i acords sobre com voliem pintar-los per a que hi haguès una mica de coherència... i desprès quan estaben tots fets, hem montat enterra com un puzzle... Ha estat un dibuix gegant i preciòs. Ara està decorant el nostre passadís, junts amb els grups B i C dels nostres companys.







A VEURE QUINS REPTES ENS ESPEREN AQUESTA SETMANA!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario