sábado, 16 de enero de 2021

SEGON TRIMESTRE

 Estimades families, BENVINGUDES AL SEGON TRIMESTRE. Hem carregat ses piles i ja estem fent moltes cosetes des del primer minut. 

                                  

Tenim moltes ganes de fomentar el gust per la lectura, els contes, les històries... i els nens i nenes són uns grans col.laboradors, es contagien de l'entusiasme. Un dia els vaig presentar el conte "Voy a comeDte" i els nens de segon, per torns, varen llegir la història als nens de primer. Desprès la vaig llegir jo i varem veure les imatges per la pissarra digital.

Els nens de segon disfruten de mostrar als de primer lo be que llegeixen, i els de primer s'entusiasmen de veure que ells d'aquí a poc, sabran tant com els seus companys. I així, mentres uns practiquen la lectura en veu alta, l'entonació, les pauses, el vocabulari... els altres practiquen l'escolta, l'atenció, la comprensió...







Aquest conte romp amb l'estereotip del llop malvat, i els conills conseguiexen lliurar-se d'ésser menjats gràcies a que són molt llestos i a que ajuden al llop amb un petit problema que te. Aquest conte és molt graciós si el llegim en veu alta.

Durant la setmana, de manera voluntària, alguns nens han portat contes per mostrar-los i llegir-los a classe. Ens estan agradant molt, tots són molt diferents.  Dedicam l'atenció que es contes es mereixen i els miram molt atentament, parlant de les històries que porten, fent hipòteis,treient conclusions, posades en comú.... un conte a la classe ens dona molta vida.

 GRÀCIES!

No hay comentarios:

Publicar un comentario