martes, 23 de febrero de 2021

ART I CREATIVITAT

Hem aprofitat la sessió de plàstica per a treballar de manera globalitzada l'art, la creativitat i l'expressió oral i escrita. Com? mirau i ho sabreu...
Primer hem conegut a en Paul Klee, un pintor amb un estil característic de línies corbes, colors i molta geometria. Hem vist uns vídeos de la seva vida i un altre fent un dibuix amb línies i colors. Hem observat be les passes, l'estil de l'autor i amb música JAZZ ens hem inspirat...i molt...molta estona.... aquí teniu el procès.






















 En una altra sessió, cada nen i nena ha mostrat el seu dibuix als companys, i han pensat un títol per la seva obra: avui ells són els INVENTORS de la seua obra, els he animat a pensar títols creatius. Ho han fet en la classe de Llengua Castellana per a facilitar-lis la creativitat amb el vocabulari.

"EL ELEFANTE Y LA RINOGIRAFA"


ROKA-MANIAS


EL MUNDO DE LOS COLORINES


LA SELVA DESCONOCIDA


LOS COLORES LOCOS


LOS DINOSAURIOS LOCOS


PINZAS 


   EL MUNDO NEVADO ESTÁ EN LA ANTÁRTIDA


                                                  EL MUNDO DE LOS COLORINES


BOSQUE LLENO DE COLORES


EL HELADO CHAMUSCADO


PINTURA DERRAMADA


LA FRUTA DEL DESIERTO


PINTURA



També els nens de segon han fet una petita redacció amb el que han imaginat del seu quadre... algunes també molt originals, que hem llegit als companys. Així també ens fem una mica més creatius.... i ho hem gaudit molt. Tenen moltes ganes d'emportar-s'ho a casa.  MOLT BONA FEINA NENS I NENES!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario