jueves, 15 de abril de 2021

UN FINAL DIFERENT (CONTE)

ESTIMADES FAMILIES, BENVINGUDES AL TERCER TRIMESTRE!!

No ens enganyem, hem tingut unes vacances molt descansades. Aquest trimestre tenim energia per molta feina i moltes activitats, com per exemple:

Avui hem fet una sessió de català moooolt intensa i moooolt interessant. Els hi he contat La Caputxeta Vermella, un conte clàssic que alguns nens i nenes no coneixien. Els que ja la coneixiem hem parlat de les diferents versions del mateix conte: que si si l'àvia s'amaga a l'armari o que si l'àvia se la menja el llop... Hem tingut una interessant conversa davant una pregunta d'aquest estil: LES NENES NECESSITAM QUE ENS DEFENSIN? I què ràpides han estat en contestar que elles es poden defensar i solucionar les coses sense ajuda dels nens... He plantejat un final diferent al del conte i entre tots hem aconseguit un molt interessant, i us he de dir que ha estat una conversa molt divertida. Al principi costava arrencar la imaginació... però desprès no aturaven. Com ho havien d'escriure, hem hagut de prioritzar i reduïr les idees. Aquí ha estat el resultat. Els hi ha agradat tant l'activitat que s'han esforçat molt en l'escriptura. Ho hem fet amb temps, calma i molta implicació. ENHORABONA A TOTS I TOTES!


Com podeu llegir, la nostra història segueix quan el llop arriba a la casa de l'avia, aquesta el veu arribar i fa un pla: remulla el terra i quan entra li llença (des del llit) una xancleta voladora, el llop rellisca amb el terra remull i cau damunt uns cactus. Amb el cul ple de pinxos, arriba la Caputxeta, que agafa la granera i li dona cops per tot. L'àvia agafa les bombetes (com uns "petardos") i els llença. Aquesta remor li fa por al llop, que dolorit i asustat se'n va per no tornar mai més... 

















No hay comentarios:

Publicar un comentario