miércoles, 8 de abril de 2020

19. Què podem fer avui? 8.04.2020 dimecres


Bon día, famílies!!
Abans de començar, us vull dir que estic molt contenta i satisfeta per la resposta que estic tenint de la gran majoria de vosaltres. Estau treballant molt, dedicant molt de temps a l'educació dels vostres fills i filles, amb molta implicació i amb molt de carinyo també, emprant i inventant recursos i maneres de fer... Us dono l'enhorabona per tot el que estau fent, ja que tota aquesta situació ens ha vengut de sobte i de nou i no ens està resultant mica fàcil. Moltíssimes gràcies per l'esforç, estem treballant tots a l'una i això segur que farà molt bo als nostres nens i nenes, independentment de les notes que tinguin, el que ara aprenen ho empraran per sempre. És un agraïment sincer. Espero que aquestes vacances continueu tots be, junts i amb salut , no oblidem que això és el que realment importa.

 Avui és el darrer dia de "classe" fins al proper dilluns dia 20. Així que avui començam amb molta energia per a fer aquestes tasques faciletes.
1. MATEMÀTIQUES
Unes poquetes operacions, si no ho podeu imprimir, ho poden fer directament a la llibreta (només posar les operacions, no copiar tot)

Conceptes matemàtics d'avui: aquí tens uns vídeos curtets per a practicar aquestos conceptes

- Dentro y fuera. En català: DINS I FORA


https://www.youtube.com/watch?v=rI_lYJLkOL0

- Encima, debajo, alrededor, a través: DAMUNT, ABAIX, AL VOLTANT, A TRAVÉS

https://www.youtube.com/watch?v=kPz8zNL1HAk

2. CATALÀ I CASTELLÀ
A veure quantes paraules aconsegueixes trobar en aquesta sopa de lletres. Després escriu a la llibreta les següents paraules en català: mariposa, mariquita, toro, rata, rueda, ramo, pirata, caramelo, calamar, papelera y dinero (són aquestes, però que pensin primer ells: papallona, marieta. bou, rata, roda, ram, pirata, caramel, calamar, paperera, diners/sous)

   

Com és el darrer dia, aquesta és tota la feina per avui. Us deixo unes imatges de manualitats totalment voluntàries com a idees per a poder fer aquests dies si voleu i uns dibuixos per colorejar


 

 

 

 

 


 

Podeu enviar fotos quan volgueu, de cosetes que feu, idees que teniu...
Una abraçada
Ester



No hay comentarios:

Publicar un comentario