martes, 2 de junio de 2020

53. Què podem fer avui? 2.06.2020, dimarts

Bon dia famílies!
L'ACUDIT DEL DIA  (voluntari: copiar per fer el quadernet). Aquí teniu els últims. Avui són d'en Joan.

M'agradaria que m'envieu, si podeu, una foto de la portada del vostre quadernet de Chistes i Acudits i una pàgina de per enmig... tenc moltes ganes de veure'ls. Recordau, a la portada, de posar el vostre nom i grup (Per ex:Ester Roselló, Primer curs)


Aquí teniu ses propostes d'avui

1. MATEMÀTIQUES:

Llibre 1.2.: pàgina (52 NO), 53, 54, 55, 56 (NO), 57 

Ejemplo: 10 + 16 =   Primero se suman las unidades 10+16= ....6
luego las decenas 10 + 16 = 26

FIJATE que cuando sumamos una decena exacta (10, 20...) a unidades, sólo se suma uno (o dos...) al numero de la izquierda, a las decenas.

Pàgines voluntàries 58 i 59 (només per a nens que no volen aturar de treballar)

Libre 1.1 problemes 215

classe infantil sumant desenes, OJO CON EL FINAL no suma primero unidades, puede confundir. https://www.youtube.com/watch?v=zLwq_QeDnJ4


2. CATALÀ
Durant aquesta setmana m'agradaria que m'envieu un vídeo (o un àudio) amb els nens llegint l'exercici 1. El vídeo ha de durar un minut o 75 màxim. No ho llegiran tot en un minut, miram fins on arriben. Han de  llegir tranquils, al seu ritmeAbans, però, parleu de les paraules que potser siguin més difícils (lis digueu, la repeteixen i mirau el significat). No llegir amb ells les frases abans de gravar, si no les diran de memòria.
Un cop fet el vídeo, ja poden llegir tot tranquil.lament i fer els exercicis.

3. PLASTICA
Voluntari i obert a la creativitat.
Com a naturals estem treballant les plantes, aquí teniu una proposta. Les fulles, si no teniu paper verd, les podeu fer trencant paper de diari, de vater o servilletes. Podeu fer baix la terra les arrels, dibuixades o amb algún material que se us ocorri. Si voleu fer una planta diferent, agafant aquesta idea, benvinguda és.




No hay comentarios:

Publicar un comentario