miércoles, 10 de junio de 2020

59. Què podem fer avui? 10.06.2020, dimecres

Bon dia, famílies, en aquest blog a la dreta hi ha un apartat que posa RECURSOS DIGITALS. Poc a poc vaig posant alguns dels enllaços  que hem anat emprant aquests dies. Feu-lis una ullada, quan pogueu, per si els voleu tornar a emprar.

Aquí teniu les propostes voluntàries per avui.

1. MATEMÀTIQUES
Suma de desenes i unitats: Pàgines 69, 70, 71

2. CASTELLÀ
Hola ¿cómo estáis?
Ya queda muy poquito para acabar, así que os animo a todos/as!
Un besito.

COMPRENSIÓN LECTORA


























3. ZOOM
Sabeu jugar al Tutti Frutti?? ho anem a intentar al zoom del divendres, però estaria fantàstic si primer ho practicau a casa. Han de ser mínim dos persones, i cada una ha de tenir el seu propi paper (no cal imprimir, ho podeu copiar)
1. En silenci, un pensa en l'abecedari, l'altre jugador diu "stop" quan vol, i la lletra que estigui pensant en aquell moment és la que posaran a la primera columna
2. Amb aquella lletra han de completar totes les graelles. P.ex: si la lletra és E poden posar Ester (nom), Espanya (lloc, no cal que siguin països, pot ser "cuina", "platja"...), Esmeralda (colors), Espaguetis (menjars), Elefant (animal), Estel (objecte)..
3. Si alguna paraula no se sap, posam X i continuam a la següent, ja que el temps s'acaba ràpid
4. El primer jugador que termina les 6 paraules, diu "stop". Els altres ja no poden escriure més.
5. En torns, cada un diu el que ha escrit. Si ningú ha posat el mateix nom, per ex, es puntua 10 (dins el cercle). Si hi ha una paraula repetida es puntua 5



No hay comentarios:

Publicar un comentario