miércoles, 28 de septiembre de 2016

SOM LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE MAR

HOLA PAPIS!!!!!!!!! JA TENIM EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE. US VAIG A FER UN PETIT RESUM SOBRE EL PROCÈS QUE HEM SEGUIT:

         ENGUANY LES MESTRES D´INFANTIL VÀREM TRIAR LA TEMÀTICA DE LA MAR PER TRIAR EL NOM DE LES NOSTRES AULES. LA CLASSE DE 4 ANYS SÓN ELS PEIXOS I LA CLASSE DE 5 ANYS SÓN ELS CAVALLETS DE MAR

         PERÒ NOSALTRES HAVÍEM DE TRIAR UN NOM TAMBÉ PER AIXÒ, EL PRIMER QUE VÀREM FER VA SER VISITAR LES AULES DELS NOSTRES COMPANYS DE CICLE. DESPRÉS ENS VÀREM REUNIR A L´ASSEMBLEA I VÀREM TENIR UNA CONVERSA SOBRE QUINS ANIMALS HI VIVIEN A LA MAR. 

      DELS ANIMALS QUE VÀREM SORTIR A LA CONVERSA ( PEIXOS, ESTRELLES, TAURONS, DOFINS, POPS,...) AL DIA SEGüENT  ELS HI VAIG MOSTRAR IMATGES I VÀREM FER UNA PETITA VOTACIÓ SOBRE QUIN ANIMAL ELS AGRADAVA MÉS. AQUEST DIA VÀREM SORTIR QUATRE ANIMALS: DOFÍNS, ESTRELLES, TORTUGUES I FOQUES.

          AMB AQUESTOS QUATRE ANIMALS MARINS JA NOMÉS ENS QUEDABA FER ALTRE VOTACIÓ I EL QUE MÉS VOTS TINGUESSI SERIA EL GUANYADOR. I EL RESULTAT HA SET QUE SOM LA CLASSE DE LES ESTRELLES DE MAR!!!!!!!!!!!
          
        US HE DE EXPLICAR, BREUMENT, LA IMPORTÀNCIA QUE TÉ EL NOM DE LA NOSTRA CLASSE PER ALS INFANTS D´INFANTIL. EL NOM ÉNS DÓNA UNA SEGURETAT DE QUE FORMEM PART D´UN GRUP CLASSE EL QUAL ESTÀ COMPOST PER INFANTS DE LA NOSTRA MATEIXA EDAT, PERÒ ON CADA UN ÉS DIFERENTS I ON HEM D´APRENDRE A CONVIURE TOTS JUNTS, CREANT UN CLIMA DE SEGURETAT I CONFIANÇA ENTRE TOTS I UNA IDENTITAT DE GRUP.

No hay comentarios:

Publicar un comentario