viernes, 11 de noviembre de 2016

TALLERS D´INFANTIL

FAMÍLIES:

          EL DIMECRES VÀREM COMENÇAR ELS TALLERS INTERCICLE D´INFANTIL. L´ACTIVITAT CONSISTEIX EN REPARTIR ALS INFANTS AMB QUATRE GRUPS I BARRETJAR-LOS AMB ELS INFANTS DE 3, 4 I 5 ANYS I REALITZAR UNA ACTIVITAT DIFERENT I DETERMINADA AMB ELS COMPANYS DE LES ALTRES CLASSES. AQUESTA ACTIVITAT DURA QUATRE SETMANES I AIXÍ TOTS ELS INFANTS PODEN PASSAR PER ELS QUATRE TALLERS. CADA TRIMESTRE FAREM TALLERS PERÒ CANVIAREM D´ACTIVITAT. 

       ELS TALLERS SÓN UNA MANERA DE TREBALLAR MOLT MOTIVADORA PER ELS INFANTS, PERQUE A PART DE SER UNA EXPERIÈNCIA DIFERENT, ES RELACIONEN AMB ELS ALTRES COMPANYS DE LES ALTRES CLASSES I AIXÒ ELS ENCANTA PERQUE ES CONEIXEN MILLOR. TAMBÉ OFEREIXEN SITUACIONS D´APRENENTATGE EN LES QUALS EL JOC ÉS L´ACTIVITAT PRINCIPAL. EN ELLS, ELS INFANTS APRENEN MITJANÇANT EL CONTACTE AMB ELS OBJECTES, A TRAVÉS DE LA MANIPULACIÓ, L´EXPLORACIÓ I EL DESCOBRIMENT.

AQUEST ANY LES MESTRES FAREM AQUESTOS TALLERS:

OLGA : TALLER DE LES EMOCIONS I CONTA-CONTES: EL MOSTRE DE COLORS
DIANA: TALLER DELS 25 ANYS DE L´ESCOLA: CUPCAKES
MARIA JOSE: TALLER DE PINTORS: JOAN MIRÓ
PILI: TALLER D´EXPERIMENTACIÓ: VOLCÀ

                AQUÍ US DEIXO LES FOTOS DEL MEU TALLER, AL QUAL HEM FET UN VOLCÀ AMB BICARBONAT DE SODI, VINAGRE I COLORANT ALIMENTARI. HO HEM FET DE LA SEGüENT MANERA: HEM POSAT A UN GOT VINAGRE I COLORANT I HEM VIST COM ES TENYIA DE COLOR VERMELL. PERÒ NO PASSAVA RES!!! ALESHORES, HEM TIRAT, AMB ALTRE GOT EL BICARBONAT I.... MÀGIA!!!! TOT HA FET REACCIÓ I ENS HA SORTIT EL VOLCÀ. LES CARES DE SORPRESA DELS INFANTS NO TENEN DESPERDICI...


https://goo.gl/photos/KCp5FFSpXA8qW3ME9

No hay comentarios:

Publicar un comentario