martes, 13 de febrero de 2018

CARNAVAL 2018. TIGRES!!!

HOLA FAMÍLIES!!!!!!!!!!!

         COM JA SABEU HEM TINGUT UNA SETMANA MOLT INTENSA DE FESTA. EL CARNAVAL. EL DIVENDRES 2 DE FEBRER VÀREM REBRE LA VISITA DE LA REINA CARNESTOLTES QUE ENS VA DIR QUE EL DILUNS HAVÍEM DE VENIR AMB UNA COSA AL CAP. EL DIMARTS HAVIEN DE DUR A MÉS A MÉS, UNA COSA AL COS I EL DIMECRES VENIR VESTITS DE CASA AMB PIJAMA. VA SER MOLT DIVERTIT I ELS INFANTS ESTAVEN EMOCIONATS I MOLT NERVIOSOS.

         EL DIJOUS, COM ES TRADICIÓ A L´ESCOLA, VÀREM CELEBRAR EL DIJJOUS LLARDER. PRIMER DE 9 A 11 VÀREM REALITZAR TALLERS LLIURES PER TOTA L´ESCOLA: DE MAQUILLATGE, DE MÀSCARES, CONTA- CONTES, ZUMBA, HAMA BEADS, DE FICHER TIPS,... ELS INFANTS S´HO VAREN PASSAR SUPER BÉ PERQUE TOTS ESTAVEN BARRETJATS I ELS GRANS AJUDAVEN ALS PETITS A ANAR PER TOTES LES AULES A LES QUALS ESTAVEN ELS TALLERS. 

            DESPRÉS VÀREM ESMORZAR AL PATI, TAMBÉ TOTS JUNTS, EL BOCATA DE TRUITA QUE DUIEM I A CONTINUACIÓ VÀREM ENTRAR A LES AULES A VESTIR-NOS DE TIGRES!!!!!!!!! ANÀVEM GUAPÍSSIMS. 

               PER FINALITZAR EL DIA VÀREM FER UNA RUA FINS AL CAMP DE FÚTBOL. VA SER UN DIA DIFERENT, DIVERTIT I EMOCIONANT. MIREU LES FOTOS DE TOTS ELS DIES.

                AHIR DILLUNS PER FINALITZAR, VÀREM FER UNA FESTA INTERNA A INFANTIL, ON ELS INFANTS PODÍEM VENIR DISFRESSATS DEL QUE VOLGUESSIN. PRIMER VÀREM FER UNA DESFILADA AMB PASSAREL.LA I TOT, A L´AULA DE 4 ANYS. A CONTINUACIÓ VÀREM ESMORZAR A L´AULA DE 5 I DESPRÉS, COM PLUVIA, VÀREM VEURE UNA PEL.LÍCULA A L´AULA DE 3. UN DIA MOLT COMPLET, DIFERENT I DIVERTIT.  


No hay comentarios:

Publicar un comentario