jueves, 26 de marzo de 2020

10.Què podem fer avui? 26.03.2020 dijous


Bon dia, famílies! aquí estam un dia més! Les propostes per avui són:

1. MATEMÀTIQUES: repàs de les pàgines 97 a 102.
Pàgines noves: 130, 131. Atenció: de la 132 fins la 136 són voluntàries, ja que són difícils per a ells, els nens que s'atreveixin... endavant!! feu l'intent. Si no les feu, podeu practicar els jocs matemàtics que us vaig proposar l'altre dia al blog "Repassem matemàtiques"

2. CASTELLA
¡Hola de nuevo chicos y chicas!
Esta vez vamos a recordar el abecedario y para ello os propongo un juego. Dadle clic al siguiente enlace:

 ¡Conecta los puntos! Haced clic en las letras del abecedario por órden e iréis conectando los puntos que os ayudarán a averiguar el dibujo escondido.

Para terminar, os propongo que cojáis la libreta y un lápiz, pues vamos a hacer un dictado. No hará falta que papá o mamá os digan las palabras. Simplemente dadle clic al siguiente enlace y seguid las instrucciones. 

¡¡¡Acordaos de hacer una letra muuuy bonita!!!


3. ANGLES
Bon dia families!
Com va tot? Espere que esteu tots molt be!Ja anem finalitzant la setmana!!
A aquest enllaç podem repasar l'Abecedari.

https://www.englishexercises.org/makeagame/viewgame.asp?id=636

4. VALORS. Avui podeu mirar aquest conte que és molt curtet, per a que pensis què pots fer tu quan te passa el mateix que a la tortuga... i evita així descontrolar-te. Pensa idees per poder tenir més control i poder pensar millor abans d'actuar davant un conflicte o quan estàs nervios/a

 https://www.youtube.com/watch?v=riwGSIUkXRs

Per als pares: el conte fa referència a una tècnica de relaxació anomenada "tècnica de la tortuga" i és molt interessant. En aquest enllaç explica amplament per a què pot servir (per exemple: resoldre conflictes, tenir més relaxació i autocontrol)  i com fer-ho més detingudament. Espero que a algú li sigui d'interès. Ja me direu si ús ha estat útil.
https://educayaprende.com/juego-educativo-la-tecnica-de-la-tortuga/

Molts de besitos a tots i totes... fins demà!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario