viernes, 20 de marzo de 2020

5. Què podem fer avui? 20.03.2020

Bon dia famílies!! Ja estam al final de la primera setmana. Com ha anat?? Millor del que pensavem, veritat? Anem a veure les propostes per avui.


1. Recepta: us dono una recepta super facileta que es prepara en cinc minuts. Quina sorpresa per la familia!. Què heu de fer?
- llegir-la (amb ajuda)
- fer-la i menjar-la (bon profit!) (Alerta amb el ganivet, no cal que tengui dents, que t ajudin)
- escriure a la llibreta: linea de color, abaix la data (divendres 20 de març de 2020), abaix el títol "Entrepans monstruosos", abaix "ingredients" i a baix fer la llista dels ingredients
- fer un dibuix dels vostres entrepans. Si voleu podeu penjar una foto al blog amb el resultat o enviarme-la per email.
Continuam amb el català:
Suposo que tots teniu aquesta feineta... per aquesta cara avui la llegiu (amb ajuda) i el cap de setmana la intentau fer tot sols. 
2. Matemàtiques: avui repassarem cosetes ja treballades, a veure si ja la setmana que be podem avançar una mica amb el llibre. Avui, si us sembla, repasseu sumes de 2 i 3 xifres, tant en horizontal com en vertical. També repasseu els núneros fins al 29 (comptant, etc, mirau exemples en els blogs dels primers dies). Recordau que els números han de ser en català. Finalment, consultau les pàgines 88 a 93. Possau-lis el mateix tipus d exercicis (o els mateixos si no els miren) en un full, per practicar. Podeu representar la suma, com ja us vaig dir, amb cosetes que tingueu per casa (macarrons, colors, fitxes, etc) quan més exemplificat estiga, millor, que ho puguin manipular ells. "Si tenia 3 i ara tenc 9, quants m han regalat?" i que comptin.
3. Avui toca a escola "Espais": aixi que jugueu al parxis, escacs, o qualsevol joc de taula que tingueu.
Aprofitau el cap de setmana per si alguna coseta no us ha donat temps. Recordau que us vaig donar uns enllaços d activitats i propostes per Internet que segur que hi han cosetes xulíssimes. 
Mils de "besitos" i que passeu un super-bon cap de setmana, feu molt de cas as papis i aprofitau també per a jugar, pintar, cantar i ballar!!!

CASTELLÀ
Aprovechando la llegada de la primavera podemos mirar este vídeo.

YA LLEGÓ LA PRIMAVERA (PICA AQUÍ)
Después podéis apuntar en esta ficha o en vuestra libreta características sobre la primavera.

No hay comentarios:

Publicar un comentario