domingo, 22 de marzo de 2020

7.Què podem fer avui? 23.03.2020

Bon dia famílies!!! I bon començament de setmana.  Primer  de tot us vull felicitar, famílies, per tota la feina que estau fent amb els vostres fills i filles, els emails que m enviau, les fotos... estic súper emocionada per la vostra labor i implicació. Preparats per la setmana 2??? Començam!!

Si us agrada aquesta mandala tant preciosa, podeu imprimir-la i pintar-la fent click a l'enllaç.

https://drive.google.com/file/d/1ILoVsIKumWD_RyMBF3NBfZmr-rEI3TyG/view?usp=sharing

Si la pintau, ja sabeu la norma: NO FER RACA-RACA...Canviau de color quan hi han línees que separen. Podeu fer-ho com volgueu: rotuladors, plastidecors, colors... Espero les vostres fotos!!
Si no la podeu imprimir, dibuixau a un paper dos núvols i un arc de Sant Martí (arcoiris) i el colorejau com volgueu.Passes a seguir: 1 Primer de tot possau una música tranquileta, de relaxació 2.Copiau també el títol " Quedat a casa. Tot sortirà be" . 3. Abaix del dibuix escriu una frase amb una cosa positiva o bona que t'agradi fer a casa (p.ex: "estam la família junta"). 4. Anoteu darrera el full els noms dels colors que has emprat (groc, vermell, blau...). Amb això hem fet dibuix, relaxació, LECTOESCRIPTURA, creativitat... Fantàstic!!

DESPRÈS D'AQUESTA ACTIVITAT, TOCA PATI. DESCANS

NATURALS I SOCIALS :Dins el tema que estam estudiant, avui ens toca aprendre L'APARELL DIGESTIU. Nosaltres quan menjam, el menjar fa un camí per dins del cos per a repartir l'aliment i l'energia. Mira atentament els vídeos.

Aquest es veu el camí que fa el menjar. Posa data a la llibreta. A la línea d'abaix posa "Aparell digestiu" i abaix  i anota el nom de cada part per on passa (boca, esòfag, estòmag, intestí i anus ) i fes un dibuix de cada un al costat del seu nom. Atura el video al final i ho pots copiar. (llàstima no tenim la figura del cos humà que tenim a classe!)
https://www.youtube.com/watch?v=-HXGJZasMZA

https://www.youtube.com/watch?v=_qZSAjJOuSg

Aquí explica quin camí fan els aliments i què és la digestió
https://agora.xtec.cat/ceipsantanna/primaria/2n/laparell-digestiu/

Avui teniu a l'horari EDUCACIÓ FÍSICA. En Vicent us donarà propostes per a que aneu fent durant la setmana, per que l'exercici i el moviment, encara que estam a casa, també són necessàris.

Bona feina, fins demà.

ELS QUE ENCARA NO M'HEU ENVIAT RES, recordau el meu email és erosello@educaib.eu. Enviau-me al menys el registre del que estau fent cada dia i una foto de la llibreta, per favor.

No hay comentarios:

Publicar un comentario